Palvelut

Tiesitkö, toimiston laitehankintojen keskittämisellä voidaan tehdä työpaikan arjesta sujuvampaa ja häiriötöntä.

Suomen Tietoliikenne Oy:stä, tutummin Stilistä, saat kaikki tarvittavat laitteet toimistoosi. Tällöin myös kaikkien laitteiden huolto ja ylläpito hoituu samasta paikasta. Yhden luukun periaatteella vältetään sekavuudet laitteiden takuiden ja huoltovastuiden osalta.

Keskittämällä toimistolaitteiden hankinta ja ylläpito Stilille säästät aikaa ja vaivaa – resursseja jää enemmän tuottavan työn tekemiseen. Stilin asiantuntijat ottavat uusia laitehankintoja mietittäessä huomioon laitteiden yhteensopivuuden muiden laitteiden ja järjestelmien kanssa; sinulla on aina ajantasainen ja tarpeisiisi räätälöity kokonaisuus käytössäsi. Et ole yksin laitehankintojesi kanssa ja niiden elinkaarta ja toimivuutta seurataan jatkuvasti.

Stilin vuokralaitteilla vältät suuret laitteiden ostokustannukset. Pääomaa jää liiketoiminnan kehittämiseen ja muuhun tärkeään. Vuokratessa sidottu pääoma on pieni ja muuttuviin tarpeisiin voidaan reagoida sopimuskausien puitteissa. Työpaikalla on jatkuvasti ajantasainen laitekanta.

Miten alkuun?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin me hoidamme loput. Osaava henkilökuntamme tekee ilmaisen kartoituksen työpaikan laitetarpeista ja nykyisten laitteiden tilanteesta. Sen pohjalta mietitään juuri teidän yrityksellenne sopivaa kokonaisratkaisua. Yhteisymmärrykseen pääsemisen jälkeen sovitaan laitteiden asennuksesta, jotta pääsette entistä paremmilla laitteilla tekemään töitänne. Stilin asiantunteva ylläpitotiimi on tunnettu erinomaisista vasteajoistaan, joten haasteiden kohdatessa apu on pian paikalla.

Pyydä asiantuntijamme käymään!


Stilistä saat kaiken

Valikoimiimme kuuluvat mm. palvelinjärjestelmät, tietokoneet oheislaitteineen, tallennusjärjestelmät, monitoimilaitteet, puhejärjestelmät, infonäytöt, puhelin- sekä laajakaistaliittymät ja paljon muuta.

Edustukseemme kuuluvat alan johtavat toimijat, kuten SHARP-monitoimilaitteet, Fujitsun tietokoneet, Unifyn vaihderatkaisut ja paljon muuta.


Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä tästä!