Kokonaisratkaisu

Mistä on toimiva toimisto tehty?

Saat meiltä kaiken toimistoosi yhdellä kuukausilaskulla ja erinomaisilla ylläpitopalveluilla. Toimistosi on paitsi budjetoitavissa, se myös toimii. Stilin vuokralaitteilla vältät suuret laiteinvestoinnit ja muuttuviin tarpeisiisi voidaan reagoida vauhdikkaasti tarpeen vaatiessa. Kaikkien laitteiden takuut ja huoltovastuut ovat samassa osoitteessa ja tutun huoltotiimin hallussa. Helppoa ja huoletonta.

Kommunikaatio ja yhteydet

Työ sujuu, kun tieto kulkee. Saat meiltä kaikki ratkaisut puheviestintään ja datan liikuttamiseen. Teemme kaiken tietoturvallisesti.

ICT-managerointi ja laitepalvelut

Läppäristä serveriin. Ja ennenkaikkea siten, että koneet ja laitteet toimivat. Ylläpitomme ennaltaehkäisee ongelmatilanteita ja vian sattuessa huoltaa laitteesi ripeästi.

Neuvottelu ja visuaalinen viestintä

Kommunikoi näyttävästi! STIL toimittaa toimistoonne toimivat audiovisuaaliset ratkaisut etäkokouksiin ja presentoimiseen. Saat kauttamme myös erilaiset mainos- ja infonäytöt.

Tulostus ja dokumentinhallinta

Toimisto ei ole täydellinen ilman Sharp-monitoimilaitteita. Ne on suunniteltu parantamaan toimistonne tuottavuutta. Niiden avulla voit skannata helposti ja tulostaa laadukkaasti.

Ihminen ja ergonomia

Älä unohda ihmistä. Työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Saat kauttamme kaiken, mitä tarvitset toimistosi ergonomiaan. Moottoripöydät, työtuolit, hiiret ja seisontamatot vain muutamia mainitaksemme.

Toimivassa toimistossa työskentelee huoleton ja energinen henkilökunta. Ota yhteyttä. Pistetään teidän toimistonne kerralla kuntoon.

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut!
Soita tai täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Asiakaspalvelu: 02-6246600
Olen kiinnostunut erityisesti seuraavista tuotteista/palveluista:

Yritysverkoista
Puheratkaisuista
Pilvipalveluista
Tietoturvasta

Monitoimilaitteista
Neuvottelutekniikasta
ICT-ylläpidosta
Ohjelmistoista

Ergonomiasta
Etätoimistosta
Toimistotarvikkeista
Minua kiinnostaa vain kokonaisratkaisu

Haluan saada Stililtä tietoa (max. kerran kuukaudessa) uusista tuotteista ja palveluista.