Tarina

Mitä tapahtuu, kun otetaan merimies ja merkonomi ja laitetaan parivaljakko myymään puheratkaisuja toimistoasiakkaille Satakunnassa?

Petri Lahtiselle ja Jani Savolaiselle tapahtui sitä, että he alkoivat ymmärtää kuinka tärkeää on henkilökohtainen palvelu ja ennenkaikkea asiakkaiden ja heidän liiketoimintansa ymmärtäminen. Parivaljakon perustama yritys Suomen Tietoliikenne – STIL vakiinnutti lähes välittömästi tärkeimmäksi toimintaperiaatteekseen asiakaslähtöisyyden. Liiketoiminnalle löytyikin oiva markkinarako. Henkilökohtainen palvelu ja luottava kumppanuus ovat aina muodissa. Pian parivaljakko nappasi itselleen ensimmäisen suuren monitoimilaite-edustuksen. Edustusta varten käytiin kouluttautumassa Ruotsissa asti ja iltatilaisuudessa Petri lupasikin suureen ääneen, että: ”Kyllä me näitä ensimmäisenä vuonna ainakin sata myydään”. Toki samaan hengenvetoon kumartui Janin puoleen ja tokaisi: ” Se on sit sun homma”. Näin tapahtuikin ja toinen STILin pitävä toimintaperiaate on se, että mikä luvataan, se pidetään.

STIL toimii koko Suomessa päämarkkina-alueenaan Satakunta, Pirkanmaa ja Uusimaa. Yritys on kasvanut kahden miehen nyrkkipajasta kymmenen ammattilaisen asiantuntijabisnekseksi. Kasvu on tapahtunut pääosin orgaanisesti, mutta vuonna 2016 STIL osti Konttorikoneliike Osmo Östringin ja paransi markkinaosuuttaan Pirkanmaalla. Tänään STIL tarjoaa asiakkailleen kattavan toimiston tekniikan ja ergonomian kokonaisratkaisun, joka on asiakkaan tarpeeseen suunniteltu ja paitsi huoleton, myös kustannustehokas.

Useiden eri toimittajien sijaan STIL tarjoaa kokonaisratkaisun, joka on tietoturvallinen, toimii ja on helppo budjetoida. STILissä asiakkaalla on luotettava kumppani, joka hoitaa, että asiakas voi keskittyä ydinbisnekseensä ja nukkua yönsä huolta vailla. STIL hoitaa sen, että toimisto toimii ja että asiakkaalla on käytössään kaikki digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. STIL mahdollistaa työn tekemisen tehokkaassa, tietoturvallisessa, ergonomisessa ja inspiroivassa ympäristössä.

Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut!
Soita tai täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Asiakaspalvelu: 02-6246600
Olen kiinnostunut erityisesti seuraavista tuotteista/palveluista:

Yritysverkoista
Puheratkaisuista
Pilvipalveluista
Tietoturvasta

Monitoimilaitteista
Neuvottelutekniikasta
ICT-ylläpidosta
Ohjelmistoista

Ergonomiasta
Etätoimistosta
Toimistotarvikkeista
Minua kiinnostaa vain kokonaisratkaisu

Haluan saada Stililtä tietoa (max. kerran kuukaudessa) uusista tuotteista ja palveluista.